ادامه توصیه های تغذیه ایی-هفته هاي پنجم و ششم : - دكتر محمد عیدی
  •  تلفن تماس: 09389429784 / 03155584207
ادامه توصیه های تغذیه ایی-هفته هاي پنجم و ششم : - دكتر محمد عیدی
نوبت دهی دکتر عیدی0938-942-9784

ادامه توصیه های تغذیه ایی-هفته هاي پنجم و ششم :


نوع غذاي مصرفي در اين مدت، مشايه چهار هفته اول است اما نيازي به پوره كردن غذاها نيست.


 با له كردن غذا مي توان غذايي نرم و يكنواخت مانند غذاي كودك تهيه نمود تا بتدریج ميزان نرمي و قوام آن به سمت غذای نیمه جامد برود. حجم غذا همچنان ثابت بوده و طی  6-5 وعده در روز بايد مصرف شود(سه وعده اصلی و سه میان وعده) و هر لقمه از غذا بايد به خوبي جويده شود. 

پس از هفته ششم : 

از اين مرحله به بعد بیمار مجاز به استفاده از رژیم عادی و معمول بوده و مي توان رژيم غذايي درازمدت وی را تنظيم نمود.

با درنظر گرفتن تفاوت هاي فردي، وي‍ژگي هاي برنامه غذايي بيماراني كه تحت عمل جراحي قرار گرفته اند عبارتند از:

پرهيز از مصرف غذاهاي بسيار شيرين: 

دريافت قند بالا باعث سنگيني و درنتيجه احساس ناخوشايند تهوع مي شود كه گاهي اين احساس با درد شكمي، اسهال و ضعف نيز همراه است. به دليل تغيير ايجاد شده در پاسخ انسولين در نتيجه جراحي انجام شده، به محض دريافت قند بالا مقدار زيادي انسولين توليد مي شود. در اين صورت بيمار بايد دراز كشيده و تا زمان رفع اين حالت از مايعات استفاده نمايد. سپس، برنامه غذايي بايد مجددا" مرور شده و غذاهاي داراي قند بالا از آن حذف شود ( کمتر از 10 گرم قندساده در هر وعده) .در صورت استفاده از هر گونه دارو به صورت مايع، به ويژه آنتي بيوتيك ها، انواع بدون قند داروي مذكور بايد استفاده شود.